CCFS | Cost. Credibilitate. Flexibilitate. Siguranta.

contabilitate Cluj

Firma noastra, sub forma actuala, a fost infiintata in anul 2003, cu capital social integral romanesc. Prin evolutie continua, in prezent suntem o echipa de 17 persoane prin expertiza carora va oferim o gama completa si difersificata de servicii financiare.

Dezvoltarea noastra a fost si este posibila in continuare datorita politicii pro client pe care o promovam. Experienta in domeniul financiar contabil de mai bine de 16 ani a partenerilor seniori ai companiei noastre vine in intampinarea necesitatilor tot mai diversificate, cu un grad mai ridicat de complexitate dezvoltate pe piata serviciilor financiare.

Fiecare pas spre dezvoltarea si consolidarea unui business atrage resurse si concentreaza solutii unice.

Standardele la care ne raportam in oferirea acestor solutii ne integreaza in sistemul financiar european si ne ajuta clientii in evaluarea businessului propriu. Reprezentam ca atare o resursa, un element care adauga valoare, o componenta a unui sistem si suntem convinsi ca oferim echilibru businessului dumneavoastra.

ECHIPA

Echipa noastra este formata dintr-un colectiv de specialiști care lucrează pe departamentele coordonate de către următorii manageri:

Aurelian Dragoste

Manager Operațional

Iulia Printea

Manager Salarizare & Resurse Umane

Loredana Stupar

Manager Financiar

Ovidiu Coruțiu

General Manager

CARIERE

De ce sa lucrezi la noi?

Suntem mereu in cautarea unor noi moduri de a creste si de a deveni mai buni. De aceea imbratisam cu bucurie prezenta oamenilor dinamici si pasionati, care pot combina cunostintele lor si dorinta de a creste cu scopul de a obtine rezultate excelente. Indiferent de experienta dumneavoastra, C&C Financial Services va poate oferi multe provocari interesante, un mediu prietenos de lucru si oportunitati de dezvoltare profesionala.

Daca sunteti interesati sa va alaturati/ doriti sa deveniti un membru al echipei noastre, va rugam sa ne contactati.