servicii-consultanta-business

C&C Financial Services are stabilit ca principiu al existentei sale beneficiile si scopurile financiare ale clientilor sai. Experienta acumulata de oamenii nostri alaturi de clienti ne da posibilitatea sa afirmam, ca la baza conceperii oricarei idei de business este: PROFITUL!

Prioritate pentru noi in serviciile pe care le oferim este intodeauna profitul clientului. Prin profit un business se deosebeste de altul, prin profit un business evolueaza si se dezvolta, profitul este punctul central si echilibrul financiar al oricarei activitati. Prin implementarea cunostintelor noastre, evaluate la cele mai inalte nivele de catre clientii nostri, in activitatea desfasurata de catre acestia, validam solutiile care confera valoare businessului pe termen lung.

Solutii oferite prin serviciile noastre de:

  • Concepere si implementare sisteme financiare
  • Consultanta financiara corporativa
  • Consultanta in tranzactii
  • Business modeling
  • Risk managemet
  • Servicii de imbunatatire a performantelor financiare
  • Management Reporting
  • Consultanta legala si juridica in domeniul financiar

Un sistem financiar confera baza dezvoltarii. Informatiile prompte pe care le ofera dau posibilitatea clientilor nostri sa evolueze, sa fie increzatori, sa se gandeasca la viitor.

Sistemele existente pot fi imbunatatite. Sisteme implemenate in organizatii in evolutie pot deveni uzate moral la un anumit nivel. Am dezvoltat serviciul de consultanta financiara pentru a oferi clientilor nostrii informatii de care depinde la un moment dat existenta businessului.

Orice tranzactie are ca obiect o componenta financiara, un interes financiar. Intotdeauna vom urmari interesul financiar al clientilor nostri, vom structura etapele, astfel incat clientul nostru sa fie in avantaj.

Traiectoria businessului sugerata de fiecare client este trasata prin parghii financiar-contabile.

O decizie mai putin inspirata poate sa duca businessul pe un trend descendent. Alaturi de clientii nostri am analizat riscurile financiare la care sunt supusi si am incercat sa le evitam, sa le tamponam efectele de boomerang.

Natura businessului si natura umana converg in unicitatea fiecarui client. Informatiile oferite iau forme proprii acestora reusind sa le satisfaca nevoia de informare si setea de intelegere.

Intocmirea contractelor de parteneriat, de colaborare este consiliata si indreptata spre interesul clientilor nostri.