Servicii consultanta
financiara

Servicii de calitate la preturi avantajoase.

ITI SUNTEM APROAPE

Raspundem in maxim 24 de ore la orice intrebare. Gasim solutia ideala, potrivita afacerii tale.

PESTE 450 DE CLIENTI

In peste 16 ani de experienta am colaborat cu diverse companii. Cu siguranta, te putem ajuta!

ECHIPA PROACTIVA

Ne informam continuu cu privire la legislatia in vigoare si te tinem la curent cu evolutia acestora.

Ce oferim?

In tot ceea ce intreprindem incercam sa le oferim clientilor nostri stabilitate. Stabilitatea se poate oferi prin informare. Informarea trebuie sa fie prompta si corecta. Strategiile financiare trasate unui business nu ar trebui sa ignore taxele legale, dinamica acestora, precum si trendul prestabilit intern si global al acestora. Impactul impozitelor si taxelor asupra unui business determina directia acestuia, convergenta lor face diferenta dintre profit si pierdere.

Experienta noastra canalizata catre necesitatile clientilor pozitionati in cele mai diverse arii de activitate ne da posibilitatea structurarii serviciilor pe care le oferim astfel:

 • Integrarea activitatii in sistemul fiscal intern
 • Identificarea si personalizarea taxelor aferente activitatii desfasurate
 • Consultanta fiscala corporativa
 • Servicii de consultanta fiscala comunitara
 • Taxe aferente capitalului uman
 • Reprezentare legala in relatia cu autoritatile fiscale
[]
1
Solicita Oferta

Vă punem la dispoziție un formular rapid de ofertare. Veți fi contactat de un consultant CCFS în scurt timp.


Oferim servicii de contabilitate personalizate pentru nevoile fiecărui business.

Numele și Prenumele
Numărul de telefon
Mesajul dvs.more details
0 /
Previous
Next

Activitatile desfasurate de clientii nostri sunt din cele mai diverse domenii. De la activitati comerciale, transport, servicii de management pana la servicii de publicitate, turism, constructii, textile, etc. Fiecare activitate trebuie incadrata in sistemul fiscal in care se desfasoara, pentru ca pentru fiecare exista norme si aplicari speciale.

Identificarea si personalizarea taxelor aferente activitatii desfasurate. Relaxarea fiscala personalizata confera avantaj concurential. Clientii nostri sunt cei care accepta corectitudinea si litera legii, pentru care incercam sa gasim cele mai avantajoase solutii fiscale.

 • Inregistrarea cronologica a documentelor primare de evidenta;
 • Intocmirea registrului de casa;
 • Intocmirea deconturilor de cheltuieli;
 • Intocmirea dispozitiilor de plata/de încasare;
 • Completarea de foi de varsamant, ordine de plata;
 • Intocmirea de note de intrare-receptie.
 • Intocmire bonuri de consum.

Un business poate cuprinde diverse arii de activitate care sunt evidentiate uneori fiscal separat. Oferim clientilor nostrii tabloul de bord managerial fiscal. Pe baza lui deciziile luate confera pozitivism businessului..

Romania este membra UE cu obligatii si drepturi comune tuturor statelor membre. Aceste drepturi si obligatii se resimt la nivelul clientilor nostri care au achizitii intracomunitare sau care isi extind activitatea pe piata europeana.

Capitalul uman este baza de pornire si dezvoltare a fiecarei organizatii. Gestionarea relatiilor de resurse umane are componente si in sfera fiscala pe care le identificam pentru clientii nostri. Confidentialitatea este baza pe care am dezvoltat acest serviciu.

Pentru ca avem experienta si cunostintele necesare asiguram clientilor nostrii reprezentarea lor in fata organelor fiscale

Clientii nostri

logo-artisz
danon
logo-dp
logo-codeblocks-2018

Abonare

NOUTATI FISCALE

Daca doriti sa ne contactati in legatura cu orice problema contabila sau fiscala, va rugam sa ne sunati la tel.: 0364 807 773 sau trimiteți-ne un e-mail . Daca doriti sa solicitati o oferta personalizata cereti oferta.