servicii-audit

Clientii nostri apeleaza la servicii de audit ca o masura de asigurare a riscului financiar si fiscal ridicat la care sunt expusi in desfasurarea activitatii lor de baza. Serviciile de audit realizate de noi acopera o gama larga de arii ale aceleasi activitati sau ale unor activitati diferite incepand de la auditarea de baza a activitatii prestate pana la cea a intreg sistemului informational cu posibilitatea integrarii subsistemelor in sistem pe structura piramidala. Auditul prin obiectul, consistenta si chintesenta sa confera oricarui aparat managerial confort si asigurare impotriva riscurilor. Auditul ofera siguranta, punct de plecare in dezvoltare si, bineinteles, utilitate maxima.

Am structurat serviciile de audit analizand cererile clientilor nostri astfel:

  • Audit intern
  • Audit de sistem / per sistem & Integrarea sistemului pe structura piramidala
  • Audit financiar
  • Audit contabil
  • Auditul tranzactiilor
  • Audit extern.

Auditul intern protejeaza organizatia si consolideaza deciziile la nivel ierarhic superior. Rolul sau s-a schimbat in timp devenind o componenta de baza a factorului decizional, reusind sa duca la imbunatatirea sistemelor de control prin minimizarea riscurilor.

Sistemul functional pe care se bazeaza o organizatie este rezultatul subsistemelor sale. Rezultatul este functional cu conditia ca subsistemele sale sa fie astfel.

Specialistii nostri va vor ajuta sa identificati subsistemele, sa le faceti functionale, sa le integrati, de la subsisteme de comunicare pana la cele contabile, informatice, de verificare pentru a privi sistemul de la nivel piramidal, ierarhic superior.

Transpunerea situatiilor financiare in format IFRS (International Financial Standards) devine o necesitate. Pietele converg spre globalizare. Romania ca tanara membra a UE va trebui sa ia in considerare conversia si transpunerea situatiilor financiare in sistem IFRS. Astfel, veti realiza exact carui segment de piata va adresati, care va este nivelul de competivitate si daca businessul este profitabil urmarind standardele europene.

Prin analiza si verificarea datelor contabile veti avea certitudinea existentei, a profitului, a businessului. Auditul contabil confera asigurarea financiara a activitatii, ofera o imagine asupra distantei sau apropierii fata de standarde recunoscute si impuse.

Activitatea financiara a tranzactiilor deosebit de complexa data de indicatori personalizati ai diferitelor sisteme necesita asistenta in realizarea scopurilor financiare urmarite. Fiecare aspect al tranzactiilor necesita tratament separat si analiza profesionista pentru a garanta succesul.

De la identificarea targetului pana la certitudinea investitiei veti fi ghidati de specialistii nostri pentru luarea celei mai bune decizii investitionale. Auditul extern are ca si punct de plecare auditul intern realizand astfel si o verificare a implementarii sistemului intern, va oferi solutii viabile care sa fie baza pe viitor.