servcii-salarizare

In tot ceea ce intreprindem incercam sa le oferim clientilor nostri stabilitate. Stabilitatea se poate oferi prin informare. Informarea trebuie sa fie prompta si corecta. Strategiile financiare trasate unui business nu ar trebui sa ignore taxele legale, dinamica acestora, precum si trendul prestabilit intern si global al acestora. Impactul impozitelor si taxelor asupra unui business determina directia acestuia, convergenta lor face diferenta dintre profit si pierdere.
Experienta noastra canalizata catre necesitatile clientilor pozitionati in cele mai diverse arii de activitate ne da posibilitatea structurarii serviciilor pe care le oferim astfel:

  • Integrarea activitatii in sistemul fiscal intern
  • Identificarea si personalizarea taxelor aferente activitatii desfasurate
  • Consultanta fiscala corporativa
  • Servicii de consultanta fiscala comunitara
  • Taxe aferente capitalului uman
  • Reprezentare legala in relatia cu autoritatile fiscale

Activitatile desfasurate de clientii nostri sunt din cele mai diverse domenii. De la activitati comerciale, transport, servicii de management pana la servicii de publicitate, turism, constructii, textile, etc. Fiecare activitate trebuie incadrata in sistemul fiscal in care se desfasoara, pentru ca pentru fiecare exista norme si aplicari speciale.

Identificarea si personalizarea taxelor aferente activitatii desfasurate. Relaxarea fiscala personalizata confera avantaj concurential. Clientii nostri sunt cei care accepta corectitudinea si litera legii, pentru care incercam sa gasim cele mai avantajoase solutii fiscale.

Un business poate cuprinde diverse arii de activitate care sunt evidentiate uneori fiscal separat. Oferim clientilor nostrii tabloul de bord managerial fiscal. Pe baza lui deciziile luate confera pozitivism businessului..

Romania este membra UE cu obligatii si drepturi comune tuturor statelor membre. Aceste drepturi si obligatii se resimt la nivelul clientilor nostri care au achizitii intracomunitare sau care isi extind activitatea pe piata europeana.

Capitalul uman este baza de pornire si dezvoltare a fiecarei organizatii. Gestionarea relatiilor de resurse umane are componente si in sfera fiscala pe care le identificam pentru clientii nostri. Confidentialitatea este baza pe care am dezvoltat acest serviciu.

Pentru ca avem experienta si cunostintele necesare asiguram clientilor nostrii reprezentarea lor in fata organelor fiscale.