Services

Contabilitate Cluj

Contabilitate

Evidență contabilă completă, înregistrarea documentelor primare, registre contabile, jurnale de TVA, balanțe contabile, declarații fiscale, bilanț.

Salarizare și administrare personal

Salarizarea este o parte vitală a unei organizații și, de aceea, venim în sprijinul clienților noștri cu servicii competente de salarizare și resurse umane.

Inființare companii

Consultanță specializată în înregistrarea firmelor noi și redactare acte necesare pentru înființare și funcționare firme și servicii conexe ONRC.

Management financiar / business

Servicii complete de administrare financiară și de business, calitate și transparență în managementul cheltuielilor companiei tale.

Optimizare fiscală și de business

Serviciile noastre de consultanță financiară vor crește rata de profitabilitate a firmei tale printr-o serie de servicii de top aplicate la nivel intern.

Audit

Servicii complexe de audit și asigurarea riscului financiar și fiscal la care sunt expuse companiile în desfășurarea activitații lor de bază.

Controlling

Te poți baza pe noi, pentru a avea permanent afacerea ta sub control, cu ajutorul analizei financiare. Servicii de Controlling Financiar și de Resurse Umane.

M&A – Fuziuni și Achiziții

Definirea strategiei, identificarea partenerilor interesați de investiție, pregătirea scrisorii de intenție, Due diligence, asistență fiscală.

Dosarul prețurilor de transfer

Asistență în stabilirea politicii de prețuri de transfer, întocmirea sau revizuirea documentației, studii de comparabilitate, evaluarea riscurilor.