Services

Contabilitate Cluj

Contabilitate

Evidență contabilă completă, înregistrarea documentelor primare, registre contabile, jurnale de TVA, balanțe contabile, declarații fiscale, bilanț.

servicii 02

Salarizare și administrare personal

Salarizarea este o parte vitală a unei organizații și, de aceea, venim în sprijinul clienților noștri cu servicii competente de salarizare și resurse umane.

servicii 03

Inființare companii

Consultanță specializată în înregistrarea firmelor noi și redactare acte necesare pentru înființare și funcționare firme și servicii conexe ONRC.

servicii 04

Management financiar / business

Servicii complete de administrare financiară și de business, calitate și transparență în managementul cheltuielilor companiei tale.

servicii 05

Optimizare fiscală și de business

Serviciile noastre de consultanță financiară vor crește rata de profitabilitate a firmei tale printr-o serie de servicii de top aplicate la nivel intern.

servicii 06

Audit

Servicii complexe de audit și asigurarea riscului financiar și fiscal la care sunt expuse companiile în desfășurarea activitații lor de bază.

servicii administrare financiara

Controlling

Te poți baza pe noi, pentru a avea permanent afacerea ta sub control, cu ajutorul analizei financiare. Servicii de Controlling Financiar și de Resurse Umane.

modificari legislative 2018

M&A – Fuziuni și Achiziții

Definirea strategiei, identificarea partenerilor interesați de investiție, pregătirea scrisorii de intenție, Due diligence, asistență fiscală.

servicii administrare business

Dosarul prețurilor de transfer

Asistență în stabilirea politicii de prețuri de transfer, întocmirea sau revizuirea documentației, studii de comparabilitate, evaluarea riscurilor.